Wilt u klantgegevens delen of weten hoe u met personeelsdossiers om moet gaan? Bent u van plan uw gegevens in de cloud te zetten en wil u weten wat de risico’s zijn? Wilt u weten of u verplicht bent de gegevensverwerking te melden? Moet u toestemming vragen voor het gebruiken van klantgegevens voor direct-marketing doeleinden?

Wij kunnen u helpen bij het vinden van antwoorden op al uw juridische vragen die in dit kader rijzen en het ‘privacy-proof’ maken van uw onderneming.

Na plaatsing van uw order, ontvangt u een e-mail met de bevestiging en een link om de AKD Privacycheck te benaderen. Dit gebeurt via een beveiligde verbinding. De gespecialiseerde juristen van AKD controleren na betaling de ingevulde checklist. Zij nemen vervolgens telefonisch contact met u op om de bevindingen te bespreken.

Onze pakketten

HET AWARENESS PAKKET
  • U ontvangt een digitale checklist die vervolgens door AKD beoordeeld wordt.
  • AKD zal daarna telefonisch contact met u opnemen over de uitkomsten en zal op basis daarvan aanbevelingen doen.
HET BASIC PRIVACYCHECK PAKKET
  • Digitale checklist, inclusief review (zie Awareness Pakket).
  • Bespreking op locatie van de checklist / creëren van awareness onder de medewerkers van de juridische- en IT-afdeling.
  • Voorzien van essentiële standaard documenten, zoals: bewerkersovereenkomst / Beveiligingsbeleid / Datalek Protocol.
HET EXTENSIVE PRIVACYCHECK PAKKET
  • Digitale checklist inclusief review, bespreking op locatie en levering van standaard documenten (zie het basic privacycheck pakket).
  • Bespreking op locatie met één van de IT-specialisten van onze partner Indicia (incl. geven workshop, beantwoorden vragen en signaleren risico’s).
Prijs (ex. BTW) €400
Prijs (ex. BTW) €1.500
Prijs (ex. BTW) €2.000

+ een variabel bedrag afhankelijk van de wensen van de onderneming

Uiteraard helpen AKD en Indicia uw organisatie ook graag met het op maat maken van documenten en het daadwerkelijk optimaliseren van IT-systemen. In dat geval zal er afhankelijk van uw specifieke wensen een bedrag in rekening worden gebracht.