Privacy-proof

Krijg inzicht in de impact van de nieuwe Europese privacywet in uw organisatie! Wij helpen u bij het identificeren van mogelijk risico’s. Privacy is een bedrijfsrisico waar niemand meer omheen kan. Het is essentieel om ook in uw organisatie de bescherming van persoonsgegevens correct te regelen. Privacy is onmisbaar voor het vertrouwen in de digitale samenleving en economie. Naarmate de wereld om ons heen digitaliseert, groeit ook het belang van privacy.

Wij bieden juridisch advies, expertise om uw ICT-systemen en -processen privacy-proof te maken en een online privacycheck.

Online privacycheck

Met de eenvoudige online privacycheck krijgt u in enkele minuten inzicht in de risico’s die uw organisatie loopt. De onderwerpen die in het kader van de nieuwe Europese privacywet moeten worden aangepakt worden toegelicht. De online privacycheck biedt een inventarisatie van de onderdelen waar u actie op moet ondernemen.

AKD Privacycheck

De experts van AKD helpen u graag om uw onderneming privacy-proof te maken en biedt daarvoor de “AKD Privacycheck” aan. Omdat iedere onderneming anders is en daarmee de behoeften verschillen, bieden we een drietal pakketten aan.

Advies op maat

Privacybescherming is een verantwoordelijkheid van alle organisaties die persoonsgegevens verwerken. Afhankelijk van uw organisatie kunt u verschillende maatregelen nemen om aan de verantwoordelijkheid – en aan de wettelijke normen – te voldoen. Praktische hulp op het gebied van privacy is voor u voorhanden. Wij bieden u op een aantal gebieden gestandaardiseerde hulp en documenten.

Doe Online Privacycheck
Naar pakketten

Mocht u voor uw organisatie een concreet advies willen, dan zijn wij u graag van dienst.

Wij helpen u om privacy goed te regelen, conform de nieuwe Europese privacyverordening. Wij onderscheiden ons door onze uiteenlopende passende expertise, praktijkervaring en praktische aanpak.

Wij kunnen u bijvoorbeeld concreet ondersteunen met:

  • Controleren privacy-statement
  • Opstellen privacy-statement
  • Datalekprotocol plus inventarisatieformulier
  • Opstellen bewerkersovereenkomst
  • Model AVG verwerkingen administratie
  • In house awareness sessies
  • Beoordeling beveiliging ICT-landschap
  • Beoordeling beveiliging website

Advies vragen

Mocht u voor uw organisatie een concreet advies willen, dan zijn wij u graag van dienst.
Neem hiervoor contact met ons op.

Contact