Over ons

AKD, Indicia en Iselect hebben ieder eigen expertise op het gebied van bescherming van persoonsgegevens. Wat ons samenbrengt is een bewezen staat van dienst bij vele instellingen, ondernemingen en branches die grootschalig data verwerken. Vanuit de uiteenlopende en zeer omvangrijke ervaring zijn krachten gebundeld om uw organisatie te kunnen helpenĀ  persoonsgegevens op de juiste wijze te beschermen en privacy-proof te zijn.

Privacy is een bedrijfsrisico waar niemand meer omheen kan. Privacy is onmisbaar voor het vertrouwen in de digitale samenleving en economie. Naarmate de wereld om ons heen digitaliseert, groeit ook het belang van privacy.

Onze belofte is dat wij uw organisatie kunnen helpen om de bescherming van persoonsgegevens correct te regelen. Met gebruik van de online Privacycheck, AKD Privacychecks en de ondersteuning van onze experts maakt u uw bedrijf privacy-proof.

De praktijkgroep Intellectueel Eigendom, ICT & Privacy van AKD behoort in Nederland tot een van de grotere en meest gespecialiseerde teams op het gebied van intellectuele eigendom & ICT. Onze IE-advocaten genieten zowel nationaal als internationaal een uitstekende reputatie.

AKD Intellectueel eigendom, ICT & privacy

Indicia is een full service internet bureau. Op basis van techniek en creativiteit maken wij oplossingen voor klanten waarbij interactie met de doelgroep centraal staat. Indicia ontwikkelt een breed scala aan online toepassingen, waaronder apps, websites, portals en HR-software. De online toepassingen zijn gericht op het verbeteren van de performance van mensen en organisaties.
indicia.nl

Iselect is een advies & ebusiness-bedrijf gericht op vraagstukken rondom moderne arbeidsvoorwaarden en arbeidsvoorwaardencommunicatie. Met een kennisgedreven team van specialisten bieden wij hoogwaardige services op zowel het gebied van consultancy als moderne ICT infrastucturen.
iselect.nl

Contact

    De Privacy- en cookiestatement van Privacywet kunt u raadplegen onderaan onze site.